• darkblurbg
    ASC Sports & Water
  • darkblurbg
    ASC Sports & Water

Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau dat de sport- en bouwsector adviseert over sporttechnische, geohydrologische en grondmechanische vraagstukken.
Een klein dynamisch adviesbureau maar groot als het gaat om kennis, kunde en partners op het gebied van advisering voor de sport- en bouwsector. Met ons team maken wij uw opdracht, van eenvoudig tot complex, tot een succes!

Een stevige positie

ASC Sports & Water heeft een sterke positie opgebouwd als betrouwbare partner voor gemeenten, verenigingen, aannemers en overige partijen. Deze positie is ontstaan door ervaring en vakkennis, maar vooral door de manier waarop ASC samenwerkt. Betrokken, deskundig, inventief en alert op kosten en duurzaamheid.

Ervaring

De ervaring en kennis van ons bedrijf is mede opgebouwd door jarenlange werkervaring bij gerenommeerde bedrijven zoals ARCADIS, ISA Sport, Van Kessel en Fugro. Inmiddels kunnen wij terugkijken op tien jaar ASC waarbij wij veel uiteenlopende projecten hebben uitgevoerd.

Het team

Ons team bestaat uit zes gedreven professionals, ieder met zijn eigen specialisme. Voor ieder afzonderlijk project wordt maatwerk geleverd. Uit het projectenoverzicht zijn tal van unieke en bijzondere projecten af te leiden van trouwe relaties die ons veelvuldig voor nieuwe uitdagingen zetten.

DSCN4861.JPG

 

De kracht van samenwerken

Samenwerken is het delen van kennis, ervaringen en ideeën. Met een uitgebreid en hecht netwerk aan partners en experts wordt intensief samengewerkt. Vanuit onze eigen kernkwaliteiten en in samenwerkingsverbanden zijn wij u als opdrachtgever graag van dienst.